Mitja KOLBEZEN

mitja kolbezen

Postanite Najboljša
Verzija Sebe.

Rezervirajte Online Seanso

Postanite Najboljša Možna Verzija Sebe.

Vdahnite življenje z polnimi pljučmi. Udovoljite sebi & preživite vsak dan z nasmehom na licu. Premagajte nesigurnost, odlaganje & emocionalne barijere.

Bodite Samozavestni

Odgovor za nezaustavljivo samozavest je že v vas. Vse kar je potrebno je, da se naučite tehnik ki vam bodo pomagale da pridete do nje & jo pokažete svetu. Vse je že tukaj ne glede na Vaša leta, izgled, postavo ali bilo kaj drugega. Že po nekaj seansah se boste počutili svobodno & super v Vašem telesu.

Želim Izvedeti Več

Transformirajte Negativne Emocije.

Vsi mi imamo negativne emocije. Ne moremo jih trajno zaustaviti. Do nas prihajajo dogodki na delu, v zakonu, zvezi, odnosih z otroci, starši, prijatelji. Nemogoče jih je zaustaviti za vedno vendar lahko izbiramo kako se bomo soočili z njimi. Že po nekaj seansah se boste rešili negativnega emocionalnega naboja, lažje se boste soočili z emocionalnimi problemi & povrnili boste kontrolo nad svojim življenjem.

Želim Izvedeti Več

Premagajte Odlaganje.

Ne obstaja oseba na svetu katera se ni srečala z odlaganjem. Odlaganje je vedno okoli nas. Tudi najuspešnejši  ljudje iz sveta financ, umetnosti, javnega življenja, politike se srečujejo z nekim vidom odlaganja. Odlaganja ni moč zaustaviti ampak ga je mogoče premagati. Naučite se kako premagati odlaganje že po nekaj seansah.

Želim Izvedeti Več

Boljše Življenje Za Vsakogar - Več Nasmehov, Manj Negativnih Emocij.

Podajte Se Na Pot Boljšega Življenja Ker Majhni Koraki Vodijo Do Velikih Življenjskih Sprememb.

Bil sem kot vsi drugi. Srečeval sem se z tipičnimi problemi. Občutek praznine me je vsakodnevno izpolnjeval in nemoč da spremenim karkoli v svojem življenju je samo povečevala občutek lastne nesigurnosti, žalosti, nemoči in jeze.

Pred nekaj manj kot 10 leti sem se povsem slučajno srečal z metodami Globokega Peat-a. Tehnike, ki sem jih osvojil so mi pomagale da premagam najtežje emocionalne prepreke v svojem življenu in prevzamem kontrolo nad njimi.

Sprememba je prišla hitro - takoj in nekaj dni od začetka uporabe tehnik na sebi. Stvari sem še naprej odlagal, bil sem nesiguren - ampak spremembo sem čutil. Sedaj sem se lahko odločal kako bom reagiral, se obnašal, počutil brez stresa in napetosti. Lahko sem izbiral kako tolmačim svoje emocije. Postal sem svoboden.

Od tedaj imam željo da pomagam Vsem da živijo bolje, da premagajo negativne emocije, odlaganje, stres & strahove in da dosežejo svoj pravi potencial. Ker on je v nas. Če mislite da lahko ali da ne morete - v vsakem primeru imate prav :) Odločite se za lahko!

Dovolite da tudi Vaše življenje skupaj spremenimo na bolje. Z majhnimi in trdnimi koraki.

"

Integ. Protokol

Želim Izvedeti Več

Naredite Prvi Korak k Srečnejšem &Boljšem Življenju - Rezervirajte Seanso.

Rezervirajte Online SeansoVeč o Seansah

Imate vprašanje?

Imate vprašanje, skrbi, nejasnosti? Kontaktirajte me še danes. Na vsa vprašanja odgovarjam v najkrajšem možnem času.

Kontaktirajte Me

Želite izvedeti več o meni?

Želite da me bolje spoznate . Na pravem ste mestu, Obiščite stran & informirajte se

O Meni