- O Meni -

Ko sam ja?

Moje ime je Mitja Kolbezen. Nekad sam bio baš kao i svi drugi. Osećaj nemoći, stalna praznina & nesposobnost da išta promenim u svom životu su mi stvarali osećaj tuge, ljutnje, nesposobnosti i frustracija. Onda sam pre malo više od 10 godina poceo da upotrebljavam tehnike koje su mi promjenile zivot. . Od tada ništa više nije bilo kao nekad - a moja želja je postala samo jedno. Da pomognem što većem broju ljudi da preuzme kontrolu nad svojim životom, i ovladaju tehnikama koje će im pomoći da se svakog dana osećaju srećno, ispunjeno & zadovoljno.

Bolji Život Za Svakoga - Više Osmeha, Manje Negativnih Emocija.

Zakoračite Ka Boljem Životu. Mali Koraci Vode Do Krupnih Životnih Promena.

Bio sam baš kao i svi drugi. Susretao sam se sa tipičnim životnim problemima. Osećaj praznine me je svakodnevno ispunjavao, a nemoć da išta promenim u mom životu je samo povecavala osecaju sopstvenoj nesigurnosti, tugi, nemoci i ljutnji.

Pre malo više od 10 godina sam se sasvim slučajno prvi put susreo sa Dubokim Peat-om. Ideje koje sam odatle usvojio su mi pomogle da pobedim najteže emotivne barijere u svom životu i preuzmem kontrolu nad njima.

Promena je ubrzo došla na videlo, već nekoliko dana od početka primene tehnika. Stvari sam i dalje odlagao, nesigurnost je ostajala tu - ali promena se osećala. Sada sam mogao da biram kako reagujem. Mogao sam da biram kako ću tumačiti svoje emocije. Mogao sam da budem slobodan.

Od tada, imam samo jednu želju. Da pomognem svima da žive bolje živote, da se izbore sa svojim emocijama & da dostignu svoj pravi potencijal. Jer on je tu u nama - i bilo da kažete sebi da nešto možete ili ne možete - u pravu ste.

Dozvolite da i Vaš život skupa promenimo na bolje, malim ali sigurnim koracima.

Duboki Peat

Duboki Peat je metoda ličnog i spiritualnog razvoja koja Vam pomaže da eliminišete emocionalne probleme, traume, fobije, nervozu, osećaj neispunjenosti i druge emotivne barijere koje Vam stvaraju negativno opterećenje u svakodnevnom životu. Duboki Peat predstavlja put ka emocionalnoj slobodi & životnoj harmoniji. Seanse Dubokog Peat-a se mogu voditi uživo ili online (putem Skype-a ili Viber-a).

Saznajte Više

Integra Protokol

Integra Protokol je inovativni sistem psihološke pomoći, ličnog napretka i razvoja & duhovnog upoznavanja samog sebe. On Vam omogućava da efikasnije eliminišete emocionalne probleme, oslobodite se od trauma, pobedite prokrastinaciju, prevaziđete negativna verovanja i ubrzate svoju spiritualnu evoluciju. Integra Protokol će Vam pomoći da upoznate sebe i pobedite unutrašnje konflikte. Integra Protokol seanse se mogu voditi uživo ili online (putem Skype-a ili Viber-a).

Saznajte Više

DP4

DP4 je veoma jednostavan, brz i efikasan metod za uklanjanje trauma, fobija, negativnih emocionalnih barijera & drugih emocionalnih prepreka koje Vam stoje na putu ka spiritualnom razvoju. DP4 Vam daje priliku da bolje upoznate sebe, pobedite unutrašnje konfilike & poboljšate svoj kvalitet života. DP4 seanse se mogu voditi uživo ili online (putek Skype-a ili Viber-a).

Saznajte Više

Započnite Put Ka Boljem & Srećnijem Životu.

Zakažite Online SeansuViše o seansama